Post by odandachasuc on Feb 15, 2022 15:42:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از توکن ها ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
بازی خوبی است اما... خیلی کند است. مثل اینکه واقعا کند است. شما حدود یک روز بازی می کنید قبل از اینکه چند روز دیگر منتظر بمانید تا مواد را بسازید و سطح را ارتقا دهید. ای کاش میتوانستم بیش از یک تیم هم بسازم، اشتراک آگهی فقط یک شوخی است، مثلاً هر هفته 8 دلار بدون تبلیغات؟ آره نه ممنون شاید یک بار خرید 8 دلاری. همچنین چرخ دنده های کارگاهی حتی کاری انجام نمی دهند.
این بازی می تواند پتانسیل شگفت انگیزی داشته باشد: جلوه های بصری فوق العاده ای دارد و بسیار نوستالژیک است. طراحی شخصیتها به مدرسه قدیمی صادق است و مراحل پسزمینه جذابیت زیادی به نزاعها میبخشد. متأسفانه در حال حاضر فقط یک نردبان مرحله بسیار دشوار و خطی با مراحل تکرار نشدنی و یک pvp بسیار کم موجود است. هیچ محتوا، هیچ راهی برای ادامه بازی وجود ندارد و تنها 2 راه برای جمع آوری و پیشرفت شخصیت وجود دارد: پرداخت و صبر. هر چند من روزانه بازی می کنم، زیرا امید دارم.
TMNT: Mutant Madness Roolipelit edv
تنها مشکلی که من با این بازی دارم این است که برخی از مشکلات گرافیکی بود. گاهی اوقات کاهش سرعت وجود دارد اما آنها چندان رایج نیستند. گیم پلی ساده است و اگرچه می توانید چیزهای خاصی را با پول واقعی بخرید، به نظر من بهتر است نگران آن نباشید زیرا بازی بازیکن را مجبور به پرداخت پول برای برنده شدن نمی کند.
مشکلی نیست... فکر نکنید که بدون ریختن پول به راه دور خواهید رسید.
بازی عالی، من عاشق بازی های بیکار هستم و چقدر بازی کردن آنها و لیست شخصیت ها می تواند منحصر به فرد باشد، و به عنوان یک طرفدار tmnt، این بازی برای من عالی است، جدای از طرح بندی شبیه به afk arena، تا اینجا بازی خوبی است. !
Uodate: از زمانی که مشکل برطرف شد، رتبهبندی به پنج شروع تغییر کرد. مجبور شدم رتبه را از پنج ستاره به دو تغییر دهم زیرا دیگر نمی توانم بازی کنم. بازی حتی قبل از خراب شدن تا آخر لود نمی شود. این بسیار ناامید کننده و ناامید کننده است.
بهروزرسانی اخیر اکنون مواد مصرفی شما را در بازی (مقدار اوز و ضایعات در ساعت) پشت دکمه استفاده از سکههای طلا پنهان میکند و شما را مجبور میکند تا ارتقاها را از طریق سکههای طلا انتخاب کنید تا به منو برسید و سپس فلش را در کنار دکمه سکه طلا بزنید تا مواد مصرفی را انتخاب کنید. یک کلیک اشتباه باعث شد کل پس انداز سکه های طلای فصلم را مصرف کنم. این یک ترفند سخیف است. من تمام شده ام. از Kongegate اجتناب کنید. فقط یک زاغه نشین دیگر
TMNT: Mutant Madness Rol ijro etiladigan cbjj
👍👍👍👍👍👍👍
پس از انجام این بازی در تبلت من نیز می خواستم آن را روی گوشی خود قرار دهم. باعث می شود از نو شروع کنم اکثر بازیهای دیگر نمایه من را بارگذاری میکنند و به من اجازه میدهند از جایی که متوقف کردم شروع کنم. من را وارد Google play می کند اما همچنان باعث می شود از ابتدا شروع کنم. باید گزینه ای برای بارگیری حساب شما به جای شروع مجدد شما باشد
واقعا از گرافیک و طراحی شخصیت ها لذت بردم، فکر می کنم به خوبی کار شده اند. در غیر این صورت این فقط یکی دیگر از مبارزات خودکار استاندارد با گیم پلی و محتوای بسیار کم عمق در حال حاضر است. بعد از سطح 2 کار زیادی انجام نمی شود، مگر اینکه پولی پرداخت کنید، و حتی این که گیم پلی به سرعت خسته کننده می شود. اگر از طرفداران TMNT هستید، آن را امتحان کنید، اما مراقب باشید که paywall زودتر به شما برخورد کند.
بازی بدی هست.. فقط دو تا دکمه داره و درست کار نمیکنن.. توصیه میکنم این بازی رو ترک کنید
Permainan 2 3 4 Pemain Simulasi qty
مشکل بزرگی در ارتباط با صعود کانال شش وجود دارد، زیرا من در طبقه 303 گیر کرده ام و همچنان در مبارزات شکست می خوریم، اما قبلاً 10 سطح را در سطوح کلی پایین تر حذف کرده ام. و همچنین پاداش ها در طبقه 1-99 بهتر است، که مسخره است. من به این بازی فرصت دادم، اما تا زمانی که جیب خود را خالی نکنید، رقابتی نخواهید بود. همچنین در طول یک مبارزه، شخصیتهای من هر از گاهی یخ میزنند و من نمیتوانم در این فرآیند با از دست دادن 10 برابر تروفیهایی که میبردم یا بیشتر، برد را تضمین کنم.
گرافیک عالیه آنها شبیه شخصیت های قدیمی هستند. گلیچینگ و یخ زدن بازی باعث می شود که دیگر هرگز این بازی را نبینم. نوستالژی تنها دلیلی است که به آن نمره 1 می دهم ..... یا اگر امتیاز کمتری داشت ........... ویرایش، این حدود یک هفته به اضافه پس از بررسی اولیه است و چیزی تغییر نکرده است. . تقریبا بدتر شده است. اگر این بازی بدون مشکل اجرا می شد تقریباً زندگی ام را وقف آن می کردم .... متاسفانه اینطور نیست و از هر چیز دیگری خسته کننده تر است.
سرگرم کننده. لاک پشت های مدرسه قدیمی
بازی عالی، من می دانم که بسیاری از مردم آن را پرداخت برای برنده شدن می نامند، اما این به این دلیل است که آنها نمی دانند چگونه بازی را به درستی انجام دهند، منظور من از این پاداش ثابتی است که می توانید بدون پرداخت یک پنی دریافت کنید. نقاط عطف در ماموریتهای فصلی به شما پاداشهای عالی و قابل استفاده زیادی میدهد، مانند بخشهای تراوش و سبز برای احضار قهرمانان. به عنوان مثال، اگر 4 قهرمان جمع آوری کنید که حدود 10 000 امتیاز مایل استون است و اگر به جایزه ها بروید، ممکن است بدون اینکه متوجه شده باشید، 2 یا 3 بسته پاداش دریافت کرده باشید. همچنین جوایز زیادی را در بخش موجودی خود در فهرست موجودی فهرست دریافت میکنید. این بازی برای برنده شدن هزینه ای ندارد، فقط باید برای جوایزی که مدام می دهند بهتر به نظر برسید. تنها مشکل من گاهی اوقات این است که احضار مثل دیروز کار نمی کند که من 2000 قسمت سبز را صرف کردم و هیچ قهرمان یا ارتقاء قهرمانی دریافت نکردم، بنابراین افسرده کننده است اما در کل بازی بسیار سرگرم کننده است.
من سعی کردم این را روی رایانه خود بازی کنم (به فروشگاه Google Play دسترسی دارد) و می گوید "ارتباط شبکه از دست رفته" و وای فای من خوب است پس نمی دانم چه مشکلی دارد :Sadge: واه!
رمزش ۲۰۰۰وعالییییییییییی😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.
این خیلی دلم را خوشحال می کند که از زیبایی کارتون اصلی استفاده کردند. اما باید کارهای بیشتری برای انجام دادن وجود داشته باشد. همچنین مبارزه دستی را شهودی تر کنید، در حال حاضر به دلیل پیچاندن زمان از دست رفته با کنترل های ناهموار در یک نقطه ضعف قرار دارید، در حالی که حالت خودکار به طور خودکار از چندین مهارت در یک زمان استفاده می کند، که در حالت دستی غیرممکن است. همچنین درگیر شدن بیشتر نبردها را لذت بخش تر می کند. همچنین، گران ترین سیزن پس که تا به حال دیده ام، باید 5 دلار باشد
قاتل زمان بسیار سرگرم کننده تنها دلیلی که من 5 ستاره ندادم این است که در لانه من با ساختمان های خاص وقتی ارتقا می دهید ارزش تولید با سطح بالا نمی رود! خوشحال میشیم که درست شد وگرنه بازی فوق العاده ایه
خیلی باحال و جذابه ، گرافیک و انیمیشن و شخصیت سازیش هم خدایش خوبه
عاشق این بازی من فقط به آن 4 ستاره می دهم زیرا اخیراً متوجه شده ام که بازی به نفع کاربران IOS و رویدادهای nerfs است ... مانند رویداد CURRENT Holiday Attack ... برای کاربران ANDROID. همچنین تاخیرهایی در برنامه نویسی وجود دارد و فرمت "PAY-TO-WIN" در مراحل بعدی بازی به طرز چشمگیری آشکار می شود. جدای از اینها، بهترین بازی TMNT تاکنون بوده است و شخصیت های جدید ثابت فوق العاده هستند.
بارگذاری برنامه تا 80٪ متوقف شد و من 5 بار سرویس دارم و اطلاعات من روشن است و Bc LTE من نشان می دهد .... بنابراین برنامه بارگیری نمی شود
چنین پول خوری. یک انتخاب گروهی بسیار پیچیده مورد نیاز است، اما هیچ راه آسانی برای مشاهده اطلاعات قهرمانان یا مقایسه آنها با دیگران وجود ندارد. من تمایلی به ساخت صفحه گسترده برای یک بازی موبایل ندارم، استفاده از این اطلاعات را آسان تر کنید. و به طور جدی، شما می خواهید من 200 دلار در سکه برای یک شخصیت خرج کنم، که ممکن است اکنون در یک به روز رسانی، او را وحشتناک کرده باشید؟ EA اینقدر بد نیست کاملاً از این روند فکری که تیم سازنده بازی انجام می دهد متنفرم. بیایید کاری کنیم که باز کردن قفل ویژگیها به جای مهارت هزینه بر باشد.
من واقعا این بازی را دوست دارم و هیچ مشکلی با آن پیدا نکردم. ای کاش می توانستید شخصیت ها را رتبه بندی کنید و تعداد ستاره آنها را افزایش دهید. این به بازیکنان این امکان را میدهد تا هر شخصیتی را که میخواهند بسازند و با یک ستاره لئوناردو مانند یک نوب به نظر نرسند.
بسیار سرگرم کننده است اما بسیار یخ می زند. این شما را از درآمد و شانس برنده شدن در برخی مواقع محروم می کند. برای مثال: Dimension Clash. شما 10 شانس در کسب امتیاز و آمار صعود در روز دارید. 3 بار در روز هیچ چیز برای یخ زدن بازی وجود ندارد، من بازی را می بندم و دوباره باز می کنم، و آن راند را بدون اینکه در آن دعوا کنم و هیچ پاداشی که می توانستم از آن بگیرم، باخته ام. با تبلیغات هم همین کار را می کند.
این یک دستمزد برای کسب تجربه است. در حالی که من عاشق سرگرمی یکپارچهسازی با سیستمعامل از زمانی که بچه بودم، این بازی بیشتر از آنچه در دربی تخریب اتفاق می افتد خراب می شود. این بازی هنوز، و به شدت احساس میشود که هنوز در مرحله بتا اولیه است. ارزش دارد اگر بتوانید از دستمزد برای برنده شدن و مقدار زیادی از تصادفات عبور کنید.
من حتی بیشتر از آن لذت خواهم برد اگر شخصیت های Shin Megami Tensei در یک کراس اوور با این کار باشند. (این بازی چیزی است که خواهرم از من می خواهد.
در کل بازی بسیار خوبی است، اما می تواند عالی باشد! مرتب سازی بهتر برای صفحه کاراکتر. راه هایی برای یافتن وسایل بهتر به ما بدهید. انیمیشن های حرکت ویژه را تقویت کنید. برخی از آنها بسیار باحال هستند، برخی دیگر نیاز به کار دارند. به ما اجازه دهید پس از دریافت تعداد معینی کپی، ستاره های قهرمان را رتبه بندی کنیم. تبلیغات دریافت میکنم راهی برای کسب درآمد نیز است، و من نمیتوانم این کار را چند بار برای غارت بهتر انجام دهم، فقط اجازه ندهید بیش از حد دیوانه شود وگرنه لذت را از بین میبرد.
من اطلاعات قبلی خود را از دست دادم و مجبور شدم دوباره راه اندازی کنم زیرا آن را ذخیره نکردم. این یک بازی سرگرم کننده است که زمان را می کشد. لذت بخش است
در مقایسه با سایر بازی های این سبک، این بازی بسیار آرامش بخش و سرگرم کننده است. همچنین نسبتاً متعادل است. یک مشکل اساسی در کرش کردن بازی و لود نشدن آن برای مدت طولانی هر زمان که فعالیت ریست شود وجود دارد. اگرچه این اغلب اتفاق نمی افتد، اما زمانی که این اتفاق می افتد بسیار آزاردهنده است.
گرافیک بازی خوب، مهارت های اکشن لاک پشت های قدیمی خوب برای تماشا. خاطرات دوباره برای دیدن لاک پشت ها در حال عمل در Snote9 من باز می گردند. اما چه اتفاقی برای همه صدای لاک پشت ها می افتد. راستش مثل رفتن به سینما برای تماشای یک فیلم اکشن خوب بدون صدا است. اکنون حذف نصب کنید. متاسف
بیایید ببینیم 4 روز تقریباً بدون وقفه بازی می کنم. بازی خوبیه ولی نیاز به پیشرفت داره بازی در حین مبارزه یخ می زند، گاهی اوقات تنها گزینه تسلیم یا فقط تنظیم مجدد برنامه است. در حین تلاش برای خرید متوجه شدم که چند بار آن را فشار می دهم قبل از اینکه بتوانم آن را بخرم. به رویدادهای بیشتر یا کاری برای انجام نیاز دارد. همچنین در انتخاب یک شخصیت خوب است که یک فیلتر گزینه داشته باشید یا شخصیت من را بر اساس سلامت، رتبه و غیره مرتب کنید.
بازی عالی تا اینجا، هنوز مطمئن نیستم که چگونه p2w است
فکر می کنم بررسی قبلی من حذف شده است، بنابراین اکنون شما 1 ستاره دریافت می کنید! همانطور که قبلاً گفته شد، شروع نکردن با همه لاک پشت ها و در درجه اول گرفتن شرور از قرعه کشی بد است. من از شرورها مهم نیستم، اما من فقط یک دسته از افراد بدخواه را نمی خواهم! کاراکترها باید از طریق گیم پلی باز شوند، اما من مجبور شدم برای به دست آوردن 2 لاک پشت مورد علاقه خود نقاشی بکشم. کل این سیستم باید دوباره درست شود!
انتخاب شخصیت ها خوب است، اما همه چیز در یک نقطه مشخص متوقف می شود. اینطور نیست که بخواهید پول خرج کنید، زیرا این فقط به معنای دیوار انتظار دیگری است. ناگفته نماند که دریافت یک شخصیت 5 ستاره می تواند صدها دلار هزینه داشته باشد مگر اینکه منتظر بمانید که ممکن است ماه ها طول بکشد. و این فقط برای گرفتن 1 است!
من بیش از یک ماه برای این بازی وقت گذاشته ام. باید بگویم در حالی که انیمیشن ها واقعاً باحال هستند و سبک هنری آن بسیار یادآور برنامه تلویزیونی قدیمی است، واقعاً ارزش وقت گذاشتن زیادی را ندارد. من به یک بلوک جاده برخورد کرده ام، به خصوص در قسمت "pvp" بازی. این عادلانه نیست و سیستم رتبه بندی منطقی به نظر نمی رسد. در نهایت شما را در مقابل بازیکنانی قرار میدهد که خیلی جلوتر از شما هستند، بنابراین دیگر برنده نمیشوید و فقط شما را ناامید میکند و دیگر نمیخواهید بازی کنید.
آخرین نسخه بازی را بارگذاری نمی کند، من در 89٪ دارایی های دانلود گیر کرده ام و برای همیشه آنجا می ماند، لطفاً این را اصلاح کنید. آپدیت: الان مشکلی نداره، بازی الان نرمال کار میکنه، شاید یک خطای کوچیک بوده ولی الان میتونم بازی کنم، ممنون و بازی خوبیه، از بازی کردنش لذت بردم.
این بازی با بالا رفتن سطح بسیار وحشتناک است. همه کاراکترهای من حداقل در سطح 120 هستند (بالاترین آنها 146 است) و هنوز هم تقریباً 4-6 روز طول می کشد تا سطح آنها 1 ارتقا یابد. بازی به سرعت شروع می شود شما را وابسته می کند و سپس اساساً در خرید بازی مجبور می شود بعد از آن پیشرفت کنید. برای 2 روز خوب است، اما هیچ فایده ای برای بازی کردن بعد از آن وجود ندارد، تنها کاری که باید انجام دهید این است که وارد شوید تا "ooze" را جمع آوری کنید که 450k کمتر از یک سطح بالاتر است. به شدت ناامید شدم که این همه زمان روی آن سرمایه گذاری کردم
آشغال مطلق زباله گرسنه پول سنبله های سختی دیوانه کننده ای که هیچ معنایی ندارند، و شما حتی نمی توانید برای بالا رفتن سطح خود را آسیاب کنید. یا باید پول خرج کنی یا صبر کنی. سپس پس از 3 روز انتظار و ارتقاء سطح تیم خود، هنوز نمی توانید سطحی را که حتی یک سطح رئیس نیست شکست دهید. وقت خود را با این آشغال های توهین آمیز تلف نکنید.
دیگر با پول واقعی چیزی نخرید. آنها در مورد اختلاف اعلام کرده اند که با پایان یافتن بازی، هیچ پیشرفت یا ویژگی دیگری در آینده وجود نخواهد داشت. شاید یک سال مانده باشد تا سرورها را خاموش کنند
بازی RPG بسیار زیبا 😃
رتبه بندی به کاهش ادامه خواهد داد. اولش بازی عالی بود بازی همچنان از کار می افتد. تله های خرج کردن با این گفته، شما تقریباً به دیواری در اطراف "Adventure 13-1" برخورد می کنید که واقعاً چاره ای جز خرج کردن $$$ برای پیشرفت ندارید. مهم نیست که تیم شما چقدر قوی می شود، احساس می کنید که یک بن بست است. من احساس میکنم که توسعهدهندگان نیز CPUهایی را برای حفظ رتبههای برتر در Dimensional Clash ایجاد کردهاند. شما را از دریافت پاداش باز می دارد. به زودی متوجه خواهید شد! بازی دائماً در حال سقوط است!
من عاشق TMNT هستم، پس چه چیزی بهتر از انجام یک بازی با آنها در آن است؟ حال و هوای 1980-1990 را دارد که همیشه عالی است. ای کاش میتوانستید انتخاب کنید که کدام نسخه از لاکپشتها را میخواهید باشید. شما می توانید شخصیت هایی را بدست آورید که حتی نمی دانستید وجود دارند! کاش کمی بیشتر بود، شاید چندین مرحله در سطوح وجود داشت و میتوانستید شخصیتهای خود را در سراسر صفحه حرکت دهید تا بدهای بیشتری را شکست دهید. من دوست دارم چگونه همه شما در یک زمان در مقابل نوبت حمله کنید. کاش کمی بیشتر بود.
نوستالژی در این یکی قوی است. من دوست دارم که این بازی بر اساس TMNT من بزرگ شده است. *ویرایش 5 خواهد بود اما به نظر می رسید آخرین به روز رسانی اطلاعات ذخیره شده من را پاک کرده است. من فقط از حساب Google Play خود استفاده کردم و به نظر می رسد همه این داده ها برای همیشه از بین رفته است.
دوست داشتن آن تا اینجای کار فقط از امروز شروع شده است، اما نیاز به ساختار کمی دارد. منوهایی مانند منوهایی که شخصیت های شما را به ترتیب قدرت قرار می دهند، بنابراین مجبور نیستید همه آنها را به صورت جداگانه بررسی کنید، همچنین در PvP تعداد دفعاتی که من به مسابقه اول رفته ام. با قوی ترین تیم اما فراموش کردم تجهیزات من روی شخصیت های نبرد من است، اما شما نمی توانید به عقب برگردید یا فقط مسابقه را از دست می دهید. به عنوان فردی که حافظه بدی دارد، بسیار بزرگ است که بتوانید در منوی PvP تجهیز کنید. چیزها دفو 5 ستاره را تغییر می دهند
بازی را دوست دارم، با این حال، با پرداخت هزینه اشتراک ماهانه، متوجه شدم که تولید آفلاین به مقدار پایه رسید. می گوید تقویت فعال است، اما من بعد از 12 ساعت آفلاین هستم، چیزی برای نشان دادن پول خرج شده ندارم. به هر حال نه اینکه تولید زیاد باشد. این بازی به دلیل عدم امکان پیشرفت، هر روز سخت تر می شود. من در مورد حمایت از چیزی است که هیچ لذتی نمی دهد. و قبل از اینکه به پشتیبانی مشتری ایمیل بزنید، من قبلاً این کار را انجام داده ام.
به طور کلی بازی خوبی است، اما دوست دارد خیلی وقتها از هیچ جا مکث کند، و باعث میشود نبردهایی را که در غیر این صورت میبردم، ببازم. این به نوبه خود باعث از دست دادن موقعیت در کوئستها و از دست دادن جوایز میشود. 20 دلار برای سیزن پس پرداخت کردم و بسیار ناامید شدم، واقعاً هیچ کاری برای شما نمی کند، اما به شما جواهرات اضافی می دهد که بیهوده هستند، مگر اینکه بخواهید صدها دلار خرج کنید تا به اندازه کافی شخصیت مناسبی از آنها داشته باشید.